Coaching

Als je toe bent aan ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak bied ik een laagdrempelige, veilige setting waarin alles waarmee je komt, welkom is. 

Jouw vraag en wat er in jou leeft, zijn het uitgangspunt van waaruit ik begeleid. Daarom is ieder coachtraject maatwerk. Ik werk 'voorbij het verhaal'. Mijn coachsessies zijn erop gericht om je in een nieuwe ervaring te brengen, omdat hierdoor duurzame verandering ontstaat. Vaak zullen we dus oefeningen doen in de ruimte. Lichaamsgericht werken, NLP-technieken, transactionele analyse, systemisch werken, visualisaties en meditatie-oefeningen kenmerken mijn werkwijze. 

Eerst komen we in contact en onderzoeken we jouw vraag. Daarna kan het coachtraject starten. 

We werken zo kort mogelijk en zo lang als nodig is om jou je doel te laten bereiken. Gemiddeld zijn we in drie tot acht coachsessies samen aan het werk. Inzicht verkrijgen, het vergroten van je bewustzijn en het vinden en kiezen van nieuwe mogelijkheden om verder te kunnen gaan, staan centraal. Mijn aanpak is erop gericht om jou je eigen kracht te laten (her)ontdekken. 

Meestal geef ik aan het einde van een coachsessie een opdracht mee. Soms is dit een taak die gericht is op bewustwording, vaak is het een praktische oefening bedoeld om vertrouwder te raken met nieuw gedrag. 

Ik hanteer geheimhouding ten aanzien van alles wat in een coachtraject besproken wordt en plaatsvindt. 

Als je meer wilt weten over mijn werkwijze, neem dan gerust contact op.