Over mij

Een thema dat als een rode draad door mijn leven loopt, is leren. Opgeleid als neerlandica en werkzaam als eerstegraads docent in het onderwijs ben ik aanvankelijk geboeid geweest door de cognitieve kant van leren. In de loop der jaren is het accent van mijn interesse verschoven naar het leren over de persoonlijke ontwikkeling die mensen doormaken. 

Ik put er veel voldoening uit om mensen in verbinding te brengen met wie ze in essentie zijn. Om samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft. Om de eigen kracht hervonden te zien worden. 

De naam van mijn coachpraktijk is De Bewustwordingsschool. Het doel van coaching is om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in je professionele groei. Bewustwording is daarbij de eerste belangrijke stap. Van daaruit kunnen beweging en groei ontstaan.  

School is een verwijzing naar mijn achtergrond, het onderwijs. Vanuit mijn werk in het onderwijs heb ik kunnen waarnemen welke positieve invloed ontwikkeling en verandering op iemands leven kunnen hebben. Daar is mijn passie voor het begeleiden van mensen ontstaan. 

 

Foto: Luisa de Bruin